Arrangement i Sølvgruvene

Vårt konferansetilbud i festsalen inne i Kongens gruve har alt det du trenger og litt til. Ikke bare kan vi tilby en fullt utstyrt og moderne konferansesal med Wlan, flere prosjektorer og lerret – men i tillegg finner det sted i spektakulære omgivelser og med nasjonal industrihistorie som bakteppe i skreddersyr etter deres behov men blant annet kan vi tilby: Arrangement i Kongens gruve med mat/drikke kombinert med omvisning / kulturelt innslag, spektakulær gruvesafari i Gottes Hülfe. Hvorfor ikke julebord 342 meter under jordens overflate!  Demonstrasjon av fyrsettingen på aktivitetsplassen med servering av drikke som varmer! Valget er ditt, ta kontakt for å spesifisere ditt behov!

FESTSALEN: 300 kvm/ Plass til 200 gjester

OPPHOLDET: Plass til 12 personer.

Pris: kr 300 pr/pers eller minstepris kr 6600,-

Inkluderer tog t/r, omvisning i Kongens gruve og leie av Festsalen/Oppholdet.

Varighet: Inntil 4 timer. Ekstra timer kan kjøpes for kr 1300,- pr/time.

Mat og drikke kommer som tillegg i prisen. Last ned Sølvverksmenyen.

KUN OMVISNING I GRUVENE

Pris: kr 160,- pr/pers. eller minstepris 3200,- (dagtid) kr 4800,- (kveldstid/helg)

Varighet: 1,5 timer.

Ta kontakt for forespørsel:
bergverksmuseet@bvm.no 
eller ring 91 91 32 00

 

IMG_4928Fantastiske Festsalen

Salen ble sprengt ut som evakueringsrom for Riksarkivet i 1943 og ga plass til 2000 hyllemeter med dokumenter og bøker. 10 -12 kontormedarbeidere hadde sitt daglige virke her fra juli 1943 til juni 1945.

 

 

Selskap lokale oppholdet i gruvaGruvearbeidernes pauserom i Sølvverket

”Oppholdet” var gruvearbeidernes pauserom. Frem til 1950 arbeidet bergmennene 9 timers arbeidsdager, toget gikk inn kl. 07:00 og kom ut kl. 17:00. Midt på dagen var det 1 times lunsjpause i ”oppholdet. Kaffe ble kokt på felles kjele og når arbeiderne hadde spist kunne de legge seg ned og hvile på briskene. Fra 1950 og frem til nedleggelsen var det 40 timers arbeidsuke ved Sølvverket. Arbeidsdagen var på 8 timer, fra kl. 06:20 til kl. 14:20. Maten måtte de nå spise på arbeidsstedet. I dag er det mulig å få servert god mat og drikke i ”oppholdet”. Det er plass til ca. 12 personer rundt bordet og atmosfæren i dette rommet er helt spesiell.

 

  Array
(
    [0] => WP_Term Object
        (
            [term_id] => 82
            [name] => Footer menu
            [slug] => footer-menu
            [term_group] => 0
            [term_taxonomy_id] => 82
            [taxonomy] => nav_menu
            [description] => 
            [parent] => 0
            [count] => 9
            [filter] => raw
        )

    [1] => WP_Term Object
        (
            [term_id] => 10
            [name] => Left menu
            [slug] => left-menu
            [term_group] => 0
            [term_taxonomy_id] => 10
            [taxonomy] => nav_menu
            [description] => 
            [parent] => 0
            [count] => 2
            [filter] => raw
        )

    [2] => WP_Term Object
        (
            [term_id] => 10
            [name] => Left menu
            [slug] => left-menu
            [term_group] => 0
            [term_taxonomy_id] => 10
            [taxonomy] => nav_menu
            [description] => 
            [parent] => 0
            [count] => 2
            [filter] => raw
        )

    [3] => WP_Term Object
        (
            [term_id] => 8
            [name] => Main menu
            [slug] => main-menu
            [term_group] => 0
            [term_taxonomy_id] => 8
            [taxonomy] => nav_menu
            [description] => 
            [parent] => 0
            [count] => 51
            [filter] => raw
        )

    [4] => WP_Term Object
        (
            [term_id] => 8
            [name] => Main menu
            [slug] => main-menu
            [term_group] => 0
            [term_taxonomy_id] => 8
            [taxonomy] => nav_menu
            [description] => 
            [parent] => 0
            [count] => 51
            [filter] => raw
        )

    [5] => WP_Term Object
        (
            [term_id] => 83
            [name] => Social menu
            [slug] => social-menu
            [term_group] => 0
            [term_taxonomy_id] => 83
            [taxonomy] => nav_menu
            [description] => 
            [parent] => 0
            [count] => 5
            [filter] => raw
        )

)